Företagsnamn

Coffeforall i Kristianstad AB

Grundat

2011

Antal kunder

ca. 160 st

Om företaget

Coffee For All är ett familjeföretag som sedan 2011 arbetar med kompletta kalla och varma dryckeslösningar samt service till såväl privata och statliga företag. Vi kan till och med hjälpa er med och ta fram ert egna kaffe om ni önskar det.

När vi startade företaget var en av ambitionerna att vara den leverantören i branschen som tillhandahåller allt som behövs för en lyckad kaffepaus samt bästa möjliga service då vi även är tillgängliga kvällar och helger. Vi försöker kontinuerligt att förändra produktsortimentet med fokusering på kundens önskemål. Vårt kontor och lager finns i kristianstad kommun på Allarpsvägen 4 i Arkelstorp.


Produktsortiment

2013 började vi drömma om ett eget kaffe med vår egna prägel och smak, så vi började kalkylera på att starta ett eget rosteri, men investeringskostnaden blev för dyr så vi valde att titta på om ett rosteri kunde hjälpa oss. Lotten föll på BKI:s rosteri utav den anledningen att dom har ett IFS certifikat som inget annat rosteri i Norden har.

IFS (International Food Standard) står för rankningnivå HIGHER LEVEL. IFS-standarden är en erkänd standardisering inom livsmedelsbranchen med höga krav på livsmedelssäkerhet, spårbarhet och hygien. IFS standardiseringen är baserad på HAACP-principerna. BKI:s rosteri är även certiferade gällande ISO 9001.

2014 Bestod väldigt mycket av att ta fram vårt egna kaffe men till slut hittade vi rätt blandning och rostningsgrad. Juli 2014 kom den första rostningen. I November kom de en förfrågan ifrån en lokal detaljhandelsbutik om vi hade vårt kaffe så dom kunde ha det på kaffe hyllorna. Så det blev ett nytt projekt som vi fick ta tag i.

2015 den 6 Mars levererade vi vårt första kaffe till detaljhandeln. I skrivande stund har Coffee For All 160 kunder, så som caféer, restauranger, hårsalonger, industrier, butiker, kontor mfl.

Vi på Coffee For All satsar på att kunna erbjuda helhetslösningar för alla tillfällen. Vi har ett brett produktsortiment och strävar hela tiden efter att utöka detta samtidigt som vi försöker och finna nya samarbetspartner för att uppfylla kundens önskemål.

Vi erbjuder även ekologiska samt rättvisemärkta produkter. Kontakta oss gärna för och se vad vi kan hjälpa er med.

Copyright
Coffee For All i Kristianstad AB
(556876-2206)

Utvecklad av: Lemond.se